SÖTT på SETT 2016

Den 26 april deltog tre elever och två lärare från Söderholmsskolan på SETT-mässan. SETT står för "Scandinavian Educational Technology Transformation" och är Skandinaviens största mässa och konferens inom det moderna och innovativa lärandet.

Vi som var där fick möjligheten att dela med oss av hur vi har arbetat på Söderholmsskolan med digitala verktyg under läsåret som gått.
På förmiddagen höll vi en ca 30 minuter lång föreläsning i Stockholmsstads monter, där eleverna bl.a. berättade om vår egen SÖTT-mässa, "Söderholms Tekniska Talanger", den digitala skoltidningen, morfo, podcast, kahoot och funktionsmaskiner, och vi lärare beskrev bl.a. och hur de digitala verktygen har förändrat och utvecklat undervisningen.
Efter det var vi i Learnify's monter och visade upp skoltidningen och dess innehåll som eleverna har skapat i Learnify's lärresurs.

Vi hann också ta en ordentligt titt på ny och spännande teknik!

Här kan ni se mer från vår dag:  http://www.learnify.se/Hem/blog/Show/8020903

Dagens citat: "Wow! Jag älskar teknik!"

/Jenny Lindgren