Strejk 29-30 april

Viktig information till samtliga vårdnadshavare med barn i Söderholmsskolan

Fackförbundet Kommunal har varslat om konfliktåtgärder och blockad mot nyanställningar inom samtliga verksamheter inom Kommunals avtalsområde och strejk för anslutna inom Kommunal och arbetande inom skolmåltid och skolvaktmästeri.

Vi vill göra er uppmärksamma på de konsekvenser det kan få för elevernas situation vid Söderholmsskolan då skolvaktmästare och skolmåltidspersonal tas ut i strejk.

Konfliktåtgärderna planeras träda i kraft den 29 april 00:00

Detta betyder att barnen gärna bör ha med sig lunchmatsäck, dricka och ett mellanmål måndagen den 29, 30 april om inte annat meddelas på www.soderholmsskolan.stockholm.se

Det kan komma direktiv som innebär att läget ändras!

Undervisningen sker som vanligt med undantag att lunch och mellanmål inte kommer att serveras då skolmåltidspersonal inte får utföra sina arbetsuppgifter.
Vi är fullt medvetna om det merjobb det innebär för er, men vi måste göra det bästa för barnen under den planerade strejken. Vid medtagande av lunch och mellanmål ber vi er att ta hänsyn till de elever som har olika former av allergier genom att undvika nötter och ägg i matsäcken .

Vi är tacksamma för er hjälp med att sprida denna information till alla föräldrar med barn på Söderholmsskolan!

Skolledningen

Läs artikel från Sveriges Radio om att Stockholms elever uppmanas ta med matlåda! http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=5517928