Välkommen att söka till förskoleklass på Söderholmsskolan

Söderholmsskolans förskoleklasser består av tre parallella klasser som håller till i egna lokaler, lite vid sidan av den stora skolan.

På Ior, som avdelningen heter, arbetar våra duktiga och engagerade förskolelärare och barnskötare för att alla 6-åringar ska få den bästa övergången de kan mellan förskola och skola. På Ior får eleverna en lugn och trygg start i skolan. Ior har också ett fritidshem dit alla elever är välkomna efter skoldagens slut.

I vanliga fall brukar vi bjuda in till öppet hus för att visa våra förskoleklasser på plats, men i år har vi istället skapat en film där vi presenterar utvalda delar från verksamheten på Ior.

Har du frågor om förskoleklass på Söderholmsskolan är du varmt välkommen att kontakta Kicki Melin, biträdande rektor med ansvar för förskoleklasserna.

christina.melin@edu.stockholm.se, telefon: 08-508 249 79

Varmt välkommen att söka till Söderholmsskolan – en skola med ♥

Titta gärna på vår film där vi berättar mer om våra förskoleklasser