Skolwebben har nu stängts

Stockholm Skolwebb har nu stängts och istället hänvisar vi till Skolplattform Stockholm.

Vad är Skolplattformen?

Skolplattformen är en gemensam digital plattform för samtliga skolformer, vilket innebär att förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning samlas på en och samma plattform.

Detta innebär att som användare av Skolplattformen får man enkelt tillgång till alla funktioner, så som exempelvis frånvaro/närvaro, elevdokumentation, schema, på ett ställe med en inloggning.

Mer information om den nya skolplattformen hittar du här: Skolplattform Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Logga in i Skolplattformen

Om du som vårdnadshavare ska logga in i skolplattformen så finns det inloggningslänkar högst upp på webbsidan. Annars kan du använda denna länk: Skolplattformen för vårdnadshavare (öppnas i nytt fönster)

Mobilt BankId